Βενιζέλειο: Αποχωρεί κι ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανέστης Κιούλπαλης

Νέα, σημαντική απώλεια για το Βενιζέλειο, καθώς ο επί χρόνια διευθυντής της ΜΕΘ, καρδιολόγος Ανέστης Κιούλπαλης, αποχωρεί από το νοσοκομείο. Ο κ. Κιούλπαλης, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, υπέβαλε παραίτηση για συνταξιοδότηση, αν και θα μπορούσε να μείνει ακόμα 1-2 χρόνια. Όμως, όπως εξηγεί, “η καθημερινή φθορά με είχε κουράσει και απογοητεύσει”.

“Φεύγω γεμάτος συναισθήματα χαράς και λύπης ταυτόχρονα. Χαρά γιατί φεύγω όρθιος και λύπη για τον αποχωρισμό. Η απόλυτη αμφιθυμία. Ευχαριστώ τους για τόσα χρόνια συνεργάτες μου στο νοσοκομείο, γιατρούς, νοσηλευτές, τεχνικούς, διοικητικούς, γιατί χωρίς αυτους τίποτα δεν θα είχε γίνει”, αναφέρει ακόμα.

Η ανάρτηση του Ανέστη Κιούλπαλη:

Η ζωή μας κύκλους κάνει. Αφού συμπλήρωσα τριανταπέντε χρόνια εργασίας, κυρίως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος της ζωής μου και να ανοίξει ένας άλλος. Προχθες υπέβαλα την παραίτηση μου για συνταξιοδότηση. Η αλήθεια ειναι πως θα μπορούσα να παραμείνω για ένα δυο χρόνια ακόμη, αλλα η καθημερινή φθορά με είχε κουράσει και απογοητεύσει. Φεύγω γεμάτος συναισθήματα χαράς και λύπης ταυτόχρονα. Χαρά γιατί φεύγω όρθιος και λύπη για τον αποχωρισμό. Η απόλυτη αμφιθυμία. Ευχαριστώ τους για τόσα χρόνια συνεργάτες μου στο νοσοκομείο, γιατρούς, νοσηλευτές, τεχνικούς, διοικητικούς, γιατί χωρίς αυτους τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί